Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Cluburi Bucuresti Nindos
  • ALive

    Altele (Organizare evenimente)

  • www.TML(arată)
    rețele de socializare
52
 

Prezentare ALive
Cu o experiență de peste o decadă în producția de evenimente, echipa TM LIVE este o echipă tânăra și teribil de pasionată de muzica de calitate, indiferent de spectrul muzical din care face parte.

Scopul nostru principal este promovarea celor mai valoroși artiști internaționali și autohtoni prin evenimente organizate într-o manieră neconvențională, plină de imaginație și culoare. Pe lângă prezența pe scenă a celor mai importanți artiști și a celor mai iubite trupe, evenimentele TM LIVE vor avea loc atât în locații consacrate care au făcut istorie în branșă, cât și în locuri noi și surprinzătoare pentru public, spații cu potențial uriaș.

Credem că diversitatea este generatoare de satisfacție, de aceea artiștii care au fost și care vor fi invitați să concerteze în cadrul spectacolelor noastre fac parte din categorii muzicale diferite, câteodată aflate, poate, chiar la poli opuși.

Pachetul de comunicare este adaptat fiecărui eveniment în parte și este alcătuit cu profesionalism și creativitate de către specialiștii noștri în relații publice, digital marketing, online și social media.

În rest, lăsăm faptele să vorbească pentru noi.

Pentru parteneriate media contactați press@TMLIVE.ro

Servire la masă
Da

Galerie video ALive


Contact ALive


Adresă de contact

Alte informații

e-mail

rețele de socializare

Contactează online ALive

Pentru mai multe informații despre ALive vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!

Numele tau: Adresa de e-mail:
ALive

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@cluburibucuresti.ro