🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
  • ALive

    Altele (Organizare evenimente)

  • www.TML(arat─â)
    re╚Ťele de socializare
52
 

Prezentare ALive
Cu o experien╚Ť─â de peste o decad─â ├«n produc╚Ťia de evenimente, echipa TM LIVE este o echip─â t├ón─âra ╚Öi teribil de pasionat─â de muzica de calitate, indiferent de spectrul muzical din care face parte.

Scopul nostru principal este promovarea celor mai valoro╚Öi arti╚Öti interna╚Ťionali ╚Öi autohtoni prin evenimente organizate ├«ntr-o manier─â neconven╚Ťional─â, plin─â de imagina╚Ťie ╚Öi culoare. Pe l├óng─â prezen╚Ťa pe scen─â a celor mai importan╚Ťi arti╚Öti ╚Öi a celor mai iubite trupe, evenimentele TM LIVE vor avea loc at├ót ├«n loca╚Ťii consacrate care au f─âcut istorie ├«n bran╚Ö─â, c├ót ╚Öi ├«n locuri noi ╚Öi surprinz─âtoare pentru public, spa╚Ťii cu poten╚Ťial uria╚Ö.

Credem c─â diversitatea este generatoare de satisfac╚Ťie, de aceea arti╚Ötii care au fost ╚Öi care vor fi invita╚Ťi s─â concerteze ├«n cadrul spectacolelor noastre fac parte din categorii muzicale diferite, c├óteodat─â aflate, poate, chiar la poli opu╚Öi.

Pachetul de comunicare este adaptat fiec─ârui eveniment ├«n parte ╚Öi este alc─âtuit cu profesionalism ╚Öi creativitate de c─âtre speciali╚Ötii no╚Ötri ├«n rela╚Ťii publice, digital marketing, online ╚Öi social media.

În rest, lăsăm faptele să vorbească pentru noi.

Pentru parteneriate media contacta╚Ťi press@TMLIVE.ro

ospatar
Servire la mas─â
Da

Contact ALive


Adres─â de contact

Alte informa╚Ťii

e-mail

re╚Ťele de socializare

Contacteaz─â online ALive

Pentru mai multe informa╚Ťii despre ALive v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosi╚Ťi acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. V─â putem ajuta s─â v─â promova╚Ťi serviciile ╚Öi produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mul╚Ťumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
ALive
Prezentare ALive
Concerts Events

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro