🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
  • Antonia

    Artist (Solist)
  • 075(arată)
    www.ant(arată)
    rețele de socializare
32
 

Prezentare Antonia


Cariera

A inceput sa faca modelling dintr-o intamplare, atunci avea 10 ani, mergea pe strada cu mama ei si un impresar a vazut-o si i-a propus sa faca niste cursuri de fotomodel si asa a inceput incet incet sa aiba succes, a aparut in reviste pentru copii si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America : Lenz si Ford Models.

La varsta de 18 ani a revenit in tara deoarece parintii ei s-au gandit ca ar fi bine sa isi cunoasca familia din Romania, pentru ea a fost o perioada grea de adaptare, cel mai greu moment din viata ei. In Romania a continuat foarte putin
cu modelling-ul si a avut sansa sa il cunoasca pe Tom Boxer, cand un prieten comun le-a facut cunostinta.

Dupa ce au cantat impreuna, Tom Boxer si-a dat imediat seama ce gen de muzica i s-ar potrivi cel mai bine, iar apoi cei doi au inceput sa lucreaza foarte bine impreuna, astfel a luat nastere primul hit "Roses on fire" care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat tot de Tom. Melodia "Roses on fire" a avut un mare succes si peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio si televiziune din tari precum Olanda, Polonia.

O alta piesa cu care a cucerit inimile este "Morena", creata de Tom Boxer si cantata intr-un stil foarte special de catre Antonia, fiind potrivit barometrelor de masurare a audientelor radio tv cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului in luna februarie a anului 2010. Momentan a luat o pauza de la cariera muzicala, fiind gravida, dar dupa ce va naste a promis ca va reveni pe scena.

Pe scurt despre Antonia Iacobescu

Nume: Antonia Iacobescu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: Aprilie 1989
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.73
Greutate: 54 kg
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantareata, model
Studii: Scoala de muzica in SUA

De ce este faimoasa Antonia?

Antonia a reusit sa se faca cunoscuta in Romania prin muzica ei, dar si prin frumusete. In scurta ei cariera muzicala, a ajuns in topuri cu melodiile ei, fiind printre cele mai ascultate. Ea este cunoscuta in Romania mai mult pentru muzica, iar in America datorita carierei ei de model la care a renuntat la ea in favoarea muzicii.

De ce ne place Antonia?

Pe langa faptul ca este foarte talentata, avand una dintre cele mai bune voci, Antonia fascineaza si prin frumusetea ei, multe tinere dorindu-si sa fie ca ea. A reusit sa faca o cariera si ca model in America.

Contact Antonia


Adresă de contact

Alte informații

075 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Antonia

Pentru mai multe informații despre Antonia vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Antonia
Prezentare Antonia
Antoholix lets party on and onFollow me down to Marabou

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro