🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
Locatii Altele Organizari evenimente Event Planning Solutions
  • Event Planning Solutions

    Altele (Organizare evenimente)
  • +40(arată)
    www.wea(arată)
    rețele de socializare
178
 

Prezentare Event Planning Solutions


Event Planning Solutions incepe sa prinda viata undeva prin 2007, din pasiunea pentru sunet si acele "zambete din fata scenei", dintr-o gasca de copii cu niste surubelnite si cu ceva habar in ale electronicii, ajunsi astazi la un portofoliu de peste 100 de clienti atat in Bucuresti cat si in tara.

Ne-am bucurat nespus ca le-am putut fi de mare ajutor celor de la Baraka, Bipolar, Boiler Room, Cyclic, Guest House, Haos Events, Imagine, Inside Bar Busteni, Inspayer Batistei, Interval, Kohvert, Kudos Beach Club, Live Kulture, Local Gathering, Main Sounds, Monocord Events, Nights.ro, Open Minds, ourown.ro, Ponton, RedBull, rts.fm, Shut Up Beach, Space Club, Sun Sensations, Sunset Festival, Templum, Yamaha, Zen+ iar lista nu se opreste aici.

In linii mari, iti putem pune la dispozitie echipament complet pentru un eveniment privat sau corporate, "in & outdoor" de pana la 5000 de participanti, echipament alcatuit din scena, lumini, proiectoare, sonorizare, generator etc. cat si a personalului calificat.

Okay, am inteles, daca ai ajuns pana aici, ori esti prea curios ori, nu vrei sa faci evenimente! Dar poate vrei sa-ti deschizi un un bar, un pub sau o terasa in aer liber. Ei bine, si aici te putem ajuta. Ne ocupam si de personalizarea cu sunet si lumini decorative / de scena, in functie de solicitarile dumneavoastra si detaliile locatie. Sa nu uitam, uneori, ce e prea mult, strica!
Si daca tot nu te-ai lamurit, suntem mai mult decat siguri ca sectiunea Portofoliu a sitului nostru te va convinge!
parcare
Parcare
In strada
ospatar
Servire la masă
Da

Contact Event Planning Solutions


Adresă de contact

Alte informații

+40 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Event Planning Solutions

Pentru mai multe informații despre Event Planning Solutions vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Event Planning Solutions
Prezentare Event Planning Solutions
Daca e vorba de evenimente si despre ce-ar fi de facut pentru ca publicul tau sa aiba parte de o experienta unica atunci ai nimerit in locul potrivit

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro