🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
  • Godot Cafe

    Altele (Teatru & opera) - Cafenea
    Str. Blanari, nr. 14, București (Centrul Vechi) , România
  • 073(arat─â)
    www.god(arat─â)
    re╚Ťele de socializare
Program de func╚Ťionare:

Prezentare Godot Cafe


Rezervari Godot Cafe Teatru la 021 31 61 682 si 0736 414 244 de L-D intre 12:00-19:00 si la contact@godotcafeteatru.ro de L-V intre 12:00-18:00.

Godot Cafe-Teatru este un spatiu indelung asteptat in peisajul cultural bucurestean si in zona teatrului independent. Denumirea sa este o aluzie la personajul din piesa "Asteptandu-l pe Godot" de Samuel Beckett.

Conceptul de cafe-teatru pastreaza fizionomia unui teatru clasic, fiind singura sala cu aceasta structura din Bucuresti.

Godot Cafe-Teatru este dotat cu scena, cortina, pian, iar la bar lucreaza studenti la actorie. Fiind unul dintre putinele spatii din oras, dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara pe scena sa artisti tineri. Se joaca piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiectii de film, expozitii de fotografie sau lansari de carte.

Godot Cafe-Teatru a devenit cunoscut pentru repertoriul sau variat, mare parte dintre spectacolele prezentate fiind productii proprii, de la comedii cu umor intelectual in stilul Woody Allen la radiografii ironice ale relatiilor amoroase sau ipostaze ale omului contemporan.

A fost gazda unui numar impresionant de artisti care au susţinut spectacole cu sala plina. Dintre ei, nume consacrate precum Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Calin, Anca Sigartau, Lia Bugnar, Ada Milea sau Florin Piersic Jr; s-au jucat spectacole independente ca "Gunoierul" lui Mimi Branescu, "Cu(cu)ienfrunte" two-men show cu Radu Iacoban si Tudor Istodor, "No One" de Carmen Vioreanu, si spectacolele de improvizaţie sau stand-up comedy ale deja "clasicilor" Micutu, Bobo, Catalin Neamtu, Tania Popa; au concertat nume importante ca Zdob si Zdub, Otros Aires, A.G. Weinberger, Amaro Del, Shukar Collective, Suie Paparude, The Amsterdams, Nightlosers.

Godot nu inseamna doar teatru si evenimente culturale. Atmosfera interbelica a cafenelei imbie clien┼úii cu un meniu variat de bauturi pe baza de cafea, racoritoare ┼či bauturi alcoolice, precum si mancaruri deosebite si meniuri speciale pentru cele mai variate gusturi.

Echipa Godot va invita sa va incepeti ziua cu un English Breakfast, sa continuati cu un pranz relaxant sau o intalnire de afaceri la un file de somon cu sos de portocale si un Mil Hojas delicios, o salata asortata sau chiar un bratwurst, iar dupa-masa sa ascultati muzica LIVE la pian, savurand o lasagna sau o salata de fructe lejera.
parcare
Parcare
In strada
ospatar
Servire la mas─â
Da
dresscode
Cod vestimentar
Casual

Contact Godot Cafe


Adres─â de contact

Str. Blanari, nr. 14, București (Centrul Vechi) , România

Alte informa╚Ťii

073 (arat─â)

e-mail

re╚Ťele de socializare

Contacteaz─â online Godot Cafe

Pentru mai multe informa╚Ťii despre Godot Cafe v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosi╚Ťi acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. V─â putem ajuta s─â v─â promova╚Ťi serviciile ╚Öi produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mul╚Ťumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Godot Cafe
Prezentare Godot Cafe
Piese de teatru contemporan concerte show-uri de stand-up comedy impro-show-uri proiectii de film expozitii de fotografie si lansari de carte

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal ╚Öi rela╚Ťii cu clien╚Ťii v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro