🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti 🍹 Cluburi Bucuresti Nindos
  • Punctart

    Altele (Teatru & opera, Organizare evenimente)
  • 074(arată)
    www.pun(arată)
    rețele de socializare
183
Loading culture...

Prezentare Punctart


Arte performative100%
Povestea noastră a început încă din facultate: noi, împreună la cursuri, sub multe semne de întrebare față de cum am putea să ne păstram entuziasmul și viziunile originale. Am hotărât să lăsăm frâu liber ideilor, imaginației, și să intervenim într-un sistem în care nu numai că nu ne integrăm, nici măcar nu ne regăsim. După facultate drumurile noastre ne-au purtat prin multe orașe, chiar alte țări, pentru a descoperi noi moduri de a ne exprima și a ne defini artistic. Ne-am regăsit într-o seară, trei ani mai târziu și am creat Punctart.

Parteneriate durabile100%
Punctart s-a născut din  dorința noastră de a crea produse culturale “așa cum trebuie să fie”.  Ne-am adunat forțele și am it cu My Facebook Friend: am scris un proiect și am obținut două finanțări dintr-un foc când nimeni nu ne dădea sorți de izbândă. My Facebook Friend derulat la MNAC în octombrie 2015 și plimbat la Cluj și Iași a reprezentat  începutul și a facilitat coagularea unei echipei cu o viziune bine definită în ceea ce privește principiul interdisciplinar și explorarea limbajului new media.

Interdisciplinaritate100%
Am început 5 și într-un an am crescut rapid și realizăm proiecte cu echipe de peste 20 de profesioniști. Suntem artiști, specialiști sau cercetători proveniți din artele spectacolului, sound design, video design, arhitectură, IT, psihologie și antropologie digitală. Din februarie 2016 avem și propria formă legală: Asociația Punctart. Scriem proiecte, căutăm fonduri, gândim noi produse culturale care încurajează colaborările între instituțiile culturale de stat și mediul independent.

New media100%
Ne dorim ca Punctart să devină un spațiu de liberă exprimare atât pentru noi, cât și pentru artiști și specialiști din alte domenii adiacente. Ne dorim să fim o platformă de dialog între mediul artistic independent, instituțiile publice și mediul privat.
Ne propunem să ne plasăm printre inițiatorii unei rețele de specialiști în utilizarea noilor tehnologii și să dezvoltăm produse culturale interdisciplinare care cercetează relația dintre artă și comunitate, care vorbesc despre subiecte care ne privesc pe noi toți.

ospatar
Servire la masă
Da

Contact Punctart


Adresă de contact

Alte informații

074 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Punctart

Pentru mai multe informații despre Punctart vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Punctart
Prezentare Punctart
Punctart Loading culture

cluburibucuresti  .RO 

Cea mai mare colectie de locatii, cluburi, baruri, cafenele, ceainarii si puburi din Bucuresti
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@nindos.ro